Apputveckling

Dagens tillgängliga samhälle skapar nya möjligheter och utmaningar för er som företag. Idag görs inte bara bankärenden och deklarationer online, utan löpande dyker nya online-aktörer upp på marknaden. Online-aktörerna har satt flera branscher i gungning genom att erbjuda sina kunder tjänster där allt sköts online via en mobil-app eller en webbapp istället för en krånglig process.. Som företag behöver man hänga med i den digitala samtiden, och vi kan hjälpa er med det! Kontakta oss
Moderna & Kreativa

Appar

Vi hjälper er att skapa robusta och snygga webb- och mobilappar anpassade för era ändamål, och som finns tillgängliga för era kunder dygnet runt alla dagar om året. Vi kan anpassa våra lösningar efter både era egna och era kunders behov. Tillsammans kan vi ta er verksamhet mot nya höjder och utveckla er närvaro online.

Vad behöver ni hjälp med?

Detta kan vi bl.a. hjälpa er med

Kontakta oss
Webbleverantörerna

Varför välja oss?

Vårt team har mångårig erfarenhet av att skapa och implementera framgångsrika IT-lösningar. Med oss får du ett lyhört, engagerat och professionellt team som kommer arbeta hårt för att anta era utmaningar och tillgodose era behov.

K
Kreativa

Det kreativa teamet

Med oss får du ett kreativt team. Vi analyserar era behov och kommer löpande med kreativa ideér på era digitala problem.

L
Lyhörda

Vi är de största kritikerna av oss själva

Lyhörda och ödmjuka är två ord som sammanfattar oss bra. Vi utför vårt arbete i dialog med er, och är alltid öppna för era synpunkter. Vi tror att en öppen dialog får oss utvecklas, samtidigt som att slutprodukten blir ännu bättre!

P
Proffosionella

Rätt lösningar i rätt tid

Hos oss trivs kreativa designers och programmerare som alltid går den extra milen för att lösa våra kunders problem. Med vårt team bakom dig slipper du bekymra dig för dina digitala problem.

Hur vi arbetar

Vår process

De
Design & Koncept
1

I startfasen tar vi fram ett designkoncept med skisser på de olika sidorna ni vill ha på er hemsida utifrån era önskemål och behov. Vi visar sedan skisserna för er och ändrar skisserna enligt er feedback. På projekt med fasta priser erbjuder vi 3 olika omgångar av ändringar i det stadiet.

Pr
Produktion
2

När ni har godkänt det slutgiltiga designkonceptet är det dags att översätta designkonceptet och de tilltänkta funktionerna till ren kod och implementera det i utvalt ramverk.

La
Lansering
3

I lanseringsfasen utför vi olika målgrupps-specifika tester på sidan för att säkerställa god funktionalitet och kvalitét. Resultaten utvärderas av oss och ligger till grund för eventuella justeringar innan lansering.

Up
Uppföljning
4

Vi gör sedan kontinuerlig uppföljning av projektet för att säkerställa att våra lösningar fungerar ihop med de uppdateringar som kontinuerligt sker i olika mjukvaror, till exempel olika operativsystem.

Kontakta oss
Portfolio

Utvalda Referenser

Mera referenser
Webbapp eller Mobilapp

Vad är skillnaden

Rent praktiskt är en webbapp en app som man kan komma åt via en webbläsare, tex, google chrome, mozila firefox etc via mobilen, paddan och datorn medans en mobil app är en specifk app för ett visst operativsystem, Android eller IOS i det här fallet. Rent funktionsmässigt skiljer de sig inte åt så mycket men rent teknisk är det i princip två olika program byggda för specifika operativ system.
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!