Hemsida
& Webbshop

Vi bygger moderna hemsidor och E-handelslösningar. Tillsammans med oss startar ni er resa för att öka synlighet digitalt och på samma gång er omsättning. Kontakta oss
Hemsida & Webbshop

Modern & Kreativ

Vi bygger moderna hemsidor och webbshoppar som ligger i framkant av utvecklingen som ständigt sker i den digitala världen. Vi bygger snygga hemsidor och webbshoppar, utan att tumma på funktion. Vi tror att en samklang mellan design och funktion levererar en bra slutprodukt till er!

Vad behöver ni hjälp med?

Detta kan vi bl.a. hjälpa er med

Kontakta oss
Webbleverantörerna

Varför välja oss?

Vårt team har mångårig erfarenhet av att skapa och implementera framgångsrika IT-lösningar. Med oss får du ett lyhört, engagerat och professionellt team som kommer arbeta hårt för att anta era utmaningar och tillgodose era behov.

K
Kreativa

Det kreativa teamet

Med oss får du ett kreativt team. Vi analyserar era behov och kommer löpande med kreativa ideér på era digitala problem.

L
Lyhörda

Vi är de största kritikerna av oss själva

Lyhörda och ödmjuka är två ord som sammanfattar oss bra. Vi utför vårt arbete i dialog med er, och är alltid öppna för era synpunkter. Vi tror att en öppen dialog får oss utvecklas, samtidigt som att slutprodukten blir ännu bättre!

P
Proffosionella

Rätt lösningar i rätt tid

Hos oss trivs kreativa designers och programmerare som alltid går den extra milen för att lösa våra kunders problem. Med vårt team bakom dig slipper du bekymra dig för dina digitala problem.

Hur vi arbetar

Vår process

De
Design & Koncept
1

I startfasen tar vi fram ett designkoncept med skisser på de olika sidorna ni vill ha på er hemsida utifrån era önskemål och behov. Vi visar sedan skisserna för er och ändrar skisserna enligt er feedback. På projekt med fasta priser erbjuder vi 3 olika omgångar av ändringar i det stadiet.

Pr
Produktion
2

När ni har godkänt det slutgiltiga designkonceptet är det dags att översätta designkonceptet och de tilltänkta funktionerna till ren kod och implementera det i utvalt ramverk, till exempel Wordpress eller Woocommerce.

La
Lansering
3

I lanseringsfasen utför vi olika målgrupps-specifika tester på sidan för att säkerställa god funktionalitet och kvalitét. Resultaten utvärderas av oss och ligger till grund för eventuella justeringar innan lansering.

Up
Uppföljning
4

Vi gör sedan kontinuerlig uppföljning av projektet för att säkerställa att våra lösningar fungerar ihop med de uppdateringar som kontinuerligt sker i olika mjukvaror, till exempel olika webbläsare.

Kontakta oss
Portfolio

Utvalda Referenser

Mera referenser
Dags för ny hemsida eller webbshop

Anlita oss

Vi hjälper er att ta fram en ny hemsida, fräscha upp er befintliga och ny e-handelsite. En hemsidas viktigaste komponenter består av design, funktion och innehåll. Vi hjälper er att ta fram en snygg hemsida eller e-handel med er målgrupp i åtanken. Att bygga en hemsida rätt är en konst och den behöver ständigt uppdateras och underhållas. Vi hjälper er att bygga, förbättra och underhålla. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och konsultation.
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!