Webbapp

Genom att skapa en webbapp kan ni kombinera webbens olika möjligheter. Kontakta oss
Webbappar

Här för att stanna

En webbapp är precis som det låter en app som du kan komma åt via vanliga webbläsare på mobilen. En webbapp har de flesta funktioner som en vanlig mobilapp erbjuder, till exempel att skicka push notiser och ta del av information och funktioner. Det som skiljer en webbapp från en mobilapp är att det räcker att användaren laddar ner webbappens ikon till sin mobil, istället för hela appen. En webbapp innebär att mobilens minne inte påverkas.

Fördelarna med en webbapp

Dina kunder slipper att uppdatera appen varje gång det kommer en ny uppdatering. Många lokala appar kräver regelbunden uppdatering för att fungera korrekt. Med en webbapp sköts detta automatiskt varje gång du laddar om webbläsaren. – Du får mer kontroll. Genom att inte behöva distribuera via Itunes eller Google play slipper du all inblandning från tredje part.. Du uppdaterar webbappen när du vill, utan mellanhänder. – Lägre utvecklingskostnader. Din webbapp kommer att fungera både för Iphone och Android utan att du behöver skapa två separata appar för respektive plattform. – Google tror att webbappar är framtiden. En studie som gjorts visade på flera fördelar med webbappar jämfört med native-appar. Bland annat ökade mobiltrafiken med 68 %, det gick 15 gånger snabbare att installera, användarna stannade 78 % längre tid på sidan och konverteringsgraden ökade med ca 50 %.

Garanti & Support

Vi lämnar alltid 3 månaders garanti och fri support på alla våra produkter/tjänster. Efter den här perioden har vi olika alternativ gällande avtal för uppdateringar, support och drift.   Vet du inte vilken som är bäst för dig? Kontakta oss för kostnadsfri konsultation.

 

Utvalda

Referenser

Gastropartner i Skåne AB

Hemsida till en av Skånes största grossister

Hemsida

Installations Companiet i Skåne AB

Framtagning av Kundportal med integration till affärssystem till en av Malmös största elfirma

Kundportal/Systemintegration

Wille Worldwide AB

Hemsida till internationell resebyrå

Hemsida/bokningsfunktion/SEO

Hemsida med bokningsfunktion till La Nonnina

Design och funktion tillsammans med SEO för top placering

Hemsida/Bokningsfunktion/SEO
Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
Den digitala

Revolutionen

Myterna om internet är många och spekulationerna ännu flera. Pionjärer som Bob Taylor och Tim Berners-Lee kunde inte i sina vildaste fantasier förutspå just hur enormt internet skulle bli bara några decennier senare. Idag finns 4.57 miljarder internet-användare världen över som letar, hittar, handlar, kommunicerar och delar innehåll med varandra. Internets population växer årligen med flera dussintals miljoner användare. (Statista, 20 April 2020)

Ni som företag kan dra nytta av er närvaro på internet. Vi hjälper er att skapa en snygg och professionell hemsida eller webbshop som sticker ut i mängden och lockar fler potentiella kunder. Lika viktigt som en bra närvaro på internet, är att regelbundet se över era informationsflöde i olika system. Här kan vi hjälpa er att koppla ihop era olika system mot varandra för effektivare informationshantering. Oavsett era behov och utmaningar kan ni alltid boka en förutsättningslös konsultation med oss.

Vi ser fram ett gott samarbete med er.
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!