Systemutveckling

Har ni inte hittat ett färdigt system på marknaden som löser era problem? Då har ni hamnat rätt. Vi designar, bygger och utvecklar skräddarsydda system enligt era behov. Vi hjälper er även att koppla och integrera era system och program mot varandra så att ni slipper krångliga flerstegs-processer och på så sätt kan effektivisera er verksamhet. Kontakta oss
Varför

Systemintegration

Att integrera er verksamhets interna och externa kommunikationssystem med varandra en bra investering för er verksamhet. Genom den integrationen kan ni effektivisera era interna processer genom att information automatiskt delas mellan era olika system utan att flerstegs-processer krävs från medarbetare eller kunder.

Vad behöver ni hjälp med?

Detta kan vi bl.a. hjälpa er med

Kontakta oss
Webbleverantörerna

Varför välja oss?

Vårt team har mångårig erfarenhet av att skapa och implementera framgångsrika IT-lösningar. Med oss får du ett lyhört, engagerat och professionellt team som kommer arbeta hårt för att anta era utmaningar och tillgodose era behov.

K
Kreativa

Det kreativa teamet

Med oss får du ett kreativt team. Vi analyserar era behov och kommer löpande med kreativa ideér på era digitala problem.

L
Lyhörda

Vi är de största kritikerna av oss själva

Lyhörda och ödmjuka är två ord som sammanfattar oss bra. Vi utför vårt arbete i dialog med er, och är alltid öppna för era synpunkter. Vi tror att en öppen dialog får oss utvecklas, samtidigt som att slutprodukten blir ännu bättre!

P
Proffosionella

Rätt lösningar i rätt tid

Hos oss trivs kreativa designers och programmerare som alltid går den extra milen för att lösa våra kunders problem. Med vårt team bakom dig slipper du bekymra dig för dina digitala problem.

Hur vi arbetar

Vår process

Df
Design & Flödesschema
1

I startfasen tar vi utifrån era önskemål och behov fram designkoncept med skisser och flödesscheman. Tillsammans mer er går vi igenom och utvärdar matererialet. I den har fasen kan vi utan problem ändra och lägga till funktioner efter era önskemål och behov.

Pr
Produktion
2

När ni har godkänt designkoncept och flödesschemat börjar vi implementera konceptet i förvald ramverk.

La
Lansering
3

I lanseringsfasen utför vi olika tester på lösningen för att säkerställer god funktionalitet och kvalité. Resultatet utvärderas och ligger som grund för eventuella justeringar innan lansering.

Up
Uppföljning
4

Vi gör sedan kontinuerlig uppföljning av projektet för att säkerställa att våra lösningar fungerar ihop med de uppdateringar som kontinuerligt sker i olika mjukvaror, till exempel olika webbläsare.

Kontakta oss
Portfolio

Utvalda Referenser

Mera referenser
Den digitala

Revulotionen

Myterna om internet är många och spekulationerna ännu flera. Pionjärer som Bob Taylor och Tim Berners-Lee kunde inte i sina vildaste fantasier förutspå just hur enormt internet skulle bli bara några decennier senare. Idag finns 4.57 miljarder internet-användare världen över som letar, hittar, handlar, kommunicerar och delar innehåll med varandra. Internets population växer årligen med flera dussintals miljoner användare. (Statista, 20 April 2020)

Ni som företag kan dra nytta av er närvaro på internet. Vi hjälper er att skapa en snygg och professionell hemsida eller webbshop som sticker ut i mängden och lockar fler potentiella kunder. Lika viktigt som en bra närvaro på internet, är att regelbundet se över era informationsflöde i olika system. Här kan vi hjälpa er att koppla ihop era olika system mot varandra för effektivare informationshantering. Oavsett era behov och utmaningar kan ni alltid boka en förutsättningslös konsultation med oss.

Vi ser fram ett gott samarbete med er.
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!