Installations Companiet: Etablerad El-firma i Skåne

Kundportal/Systemintegration/Api

Kundportal till Installations Companiet

Sedan 2015 har Installations Companiet levererat kvalitéts-tjänster inom installationsbranschen till både företag och privatpersoner. Idag är Installations Companiet en av de största firmorna inom branschen tack vare kvalitén på tjänsterna de levererar.

https://installationscompaniet.se/

Mål

VD Sebastian Vassiliou hade under en tid funderat på sätt att underlätta administration av service-ärenden. Han tyckte att det krävdes en hel del tidsödande processer för att hantera service-ärenden för personalen på kontoret. Genom att ta fram en anpassad kundportal löste vi problemet.

Kund förfrågan/Önkemål

Installations Companiet ville effektivisera sina service-ärende för personalen som hanterade dessa både hos kunden och hos Installations Companiet. Genom att ta fram en anpassad kundportal kunde kunderna nu skicka in sina service-ärenden och följa dess utveckling i realtid.

För att vidare effektivisera administrationen kopplade vi kundportalen till Installations Companiets affärssystem. Integrationen sparade mycket tid för Installations Companiet i och med att de inte längre behövde kopiera ärendeuppgifter från mail till affärssystemet. Istället skedde detta automatiskt via kundportalen.

PORTFOLIO

Mera referenser

Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!