Vi löser dina problem med
kreativa lösningar

Över 150 projekt genomföra med nöjda kunder
Hemsida & Webbshop

Webbdesign,
utveckling och förvaltning

Vi är kreativa och älskar att skapa visuellt slående lösningar, men vad är meningen med snygg design om den saknar funktioner? Våra mest grundläggande ideér går ut på att skapa, implementera, testa och åter testa våra lösningar. Genom att investera i vårt teams kompetens kan vi utveckla unika lösningar till ert företag.

P
1
Prototyper
W
2
Webbdesign
U
3
Utveckling
Läs mer
Apputveckling

Webb- och mobilappar

Har ni funderat över hur ni ska förverkliga era idéer för ert företag genom en webb- eller mobilapp? Vill ni veta vad skillnaden är mellan en webapp och en mobilapp? Är ni osäkra på design, funktioner, och tillgänglighet? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation. Vi kan båda utveckla nya appar och förbättra era befintliga appar.

D
1
Design
I
2
Integration
A
3
Android & IOS
Läs mer
Systemutveckling

Skräddarsydda system utifrån era behov

Har ni inte hittat ett färdigt system på marknaden som löser era problem? Då har ni hamnat rätt. Vi bygger och utvecklar anpassade system enligt era behov i de fall färdiga lösningar inte finns på marknaden. Vi hjälper er även att koppla och integrera era system och program med varandra så att ni slipper krångliga och onödiga processer. På så sätt kan vi effektivera er verksamhet.

A
1
Skräddarsydda system
K
2
Kundportaler
I
3
Systemintegrationer
Läs mer
Vi är Webbleverantörerna

Kretiva och ödmjuka

Vi är den moderna webbyrån som förstår människor och teknik. Att bygga kreativa tekniska lösningar som är enkla och tilltalande för våra kunder, men också för deras kunder är det som möjliggjort vår framgång. Vi bygger bland annat i följande ramverk.

Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
Webbleverantörerna

Din digitala resa är vårt uppdrag

Myterna om internet är många och spekulationerna ännu flera. Pionjärer som Bob Taylor och Tim Berners-Lee kunde inte i sina vildaste fantasier förutspå just hur enormt internet skulle bli bara några decennier senare. Idag finns 4.57 miljarder internet-användare världen över som letar, hittar, handlar, kommunicerar och delar innehåll med varandra. Internets population växer årligen med flera dussintals miljoner användare. (Statista, 20 April 2020)

Ni som företag kan dra nytta av er närvaro på internet. Vi hjälper er att skapa en snygg och professionell hemsida eller webbshop som sticker ut i mängden och lockar fler potentiella kunder. Lika viktigt som en bra närvaro på internet, är att regelbundet se över era informationsflöde i olika system. Här kan vi hjälpa er att koppla ihop era olika system mot varandra för effektivare informationshantering. Oavsett era behov och utmaningar kan ni alltid boka en förutsättningslös konsultation med oss.

Vi ser fram ett gott samarbete med er.
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!