Mobilappar

En app skräddarsydd för din verksamhet kan vara en bra investering om appen görs rätt. Vi hjälper er med att designa, utveckla och skräddarsy en app utifrån era behov. Kontakta oss
Funktionalitet och Design i världsklass

Fördelarna med en mobillapp

– Många funktioner och möjligheter. Med en mobilapp har ni möjlighet till fler funktioner än en webbapp. Eftersom appen installeras direkt på den enhet den ska köras på har den tillgång till mer funktioner på hårdvaran – Kan användas offline. En app kan användas offline, vilket en webbapp inte kan. Offline läget ger större tillgänglighet.

Mobilpp eller webbapp

Om en mobilapp eller webbapp är bäst lämpad skiljer sig från projekt till projekt och från kund till kund. Kontakta oss oss och berätta mer om ert projekt så hjälper vi er vidare.

Garanti & Support

Vi lämnar alltid 3 månaders garanti och fri support på alla våra produkter/tjänster. Efter den här perioden har vi olika alternativ gällande avtal för uppdateringar, support och drift.

Utvalda

Referenser

Installations Companiet i Skåne AB

Framtagning av Kundportal med integration till affärssystem till en av Malmös största elfirma

Kundportal/Systemintegration

Hemsida med bokningsfunktion till La Nonnina

Design och funktion tillsammans med SEO för top placering

Hemsida/Bokningsfunktion/SEO

Wille Worldwide AB

Hemsida till internationell resebyrå

Hemsida/bokningsfunktion/SEO

Gastropartner i Skåne AB

Hemsida till en av Skånes största grossister

Hemsida
Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
DEN DIGITALA

Revolutionen

Myterna om internet är många och spekulationerna ännu flera. Pionjärer som Bob Taylor och Tim Berners-Lee kunde inte i sina vildaste fantasier förutspå just hur enormt internet skulle bli bara några decennier senare. Idag finns 4.57 miljarder internet-användare världen över som letar, hittar, handlar, kommunicerar och delar innehåll med varandra. Internets population växer årligen med flera dussintals miljoner användare. (Statista, 20 April 2020)

Ni som företag kan dra nytta av er närvaro på internet. Vi hjälper er att skapa en snygg och professionell hemsida eller webbshop som sticker ut i mängden och lockar fler potentiella kunder. Lika viktigt som en bra närvaro på internet, är att regelbundet se över era informationsflöde i olika system. Här kan vi hjälpa er att koppla ihop era olika system mot varandra för effektivare informationshantering. Oavsett era behov och utmaningar kan ni alltid boka en förutsättningslös konsultation med oss.

Vi ser fram ett gott samarbete med er.
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!