Anderssons Steel & Speed AB - Svenskt bildelstillverkare

Tjänster: Produktkatalog/Flerspråkig hemsida

Snygg hemsida med flerspråksfunktion till ASS

Andersson Steel and Speed är en framstående bildelstillverkare med återförsäljare över hela världen. Till företaget har vi producerat en snygg och komplex hemsida med hela företagets produktkatalog på 9 olika språk. Tack vare översättningen och förtroendet som hemsidan inger besökarna har företaget ökat antalet återförsäljare utomlands.

https://www.anderssonsteelspeed.se/

Design

För oss och kunden var det viktigt att presentera alla produkter så snyggt och strukturerat som möjligt. Resultat blev en produktkatalog där det är lätt för besökaren att hitta produktutbudet som Andersson erbjuder oavsett vilken del av världen de besöker hemsidan ifrån. Vikt lades vid att utveckla en responsiv design vilket möjliggör besök på hemsidan från olika enheter inklusive mobiltelefoner, datorer och surfplattor.

Tekniken bakom

Andersson har en stor produktkatalog indelade i olika kategorier. Utmaningen för oss blev hur vi på bästa sätt skulle presentera alla kategorier med tillhörande produkter. Vi bestämde oss att göra hemsidan i WordPress eftersom WordPress var bäst lämpad med tanke på förutsättningarna. Eftersom många besöker hemsidan från andra delar av världen såg vi till att hemsidan gick snabbt att ladda för att inte tappa besökare.

PORTFOLIO

Mera referenser

Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!