Webbshop som konverterar
besökare till kund

Moderna webbshops-lösningar för dina behov. Allt fler konsumenter använder sig av datorer, surfplattor och mobiler för att handla på nätet. Genom att skaffa en en webshop kan ni börja sälja era tjänster, produkter eller information online. Genom att finnas online eller utveckla och optimera din närvaro online kan du öka både er försäljning och er service gentemot era kunder. Kontakta oss
Moderna Webbshopar

Så arbetar vi med att ta fram en Webbshop

Efter våra samtal med er om vilken slags näthandel ni vill bedriva kommer vi gemensamt fram till vilken slags design och vilka funktioner webbshoppen ska ha. Beroende på hur ni vill arbeta med näthandeln kan vi antingen skapa nätauktioner eller nätbutiker. Oavsett vad ni vill sälja online kan vi skapa en webbshop som får dina besökare närmare till ett köp. Genom er webbshop kan era kunder hitta, jämföra, handla och betala för dina produkter eller tjänster snabbt och enkelt. Genom att vi skapar webbshopen i en open source plattform, till exempel Woocommerce tillkommer inga licensavgifter som du måste betala varje månad.

Betallösningar

Det finns ett hundratal olika betallösningar i näthandeln. Tillsammans med dig kommer vi fram till de bästa betallösningarna för dina behov. Vi har avtal med många betalleverantörer och kan på så sätt minska transaktionskostnaderna för våra kunder.

Frakter

Vi kommer även hjälpa dig med valet av transportör. Vi har avtal med de största budfirmorna som DHL, Postnord, Schenker med mera. Genom våra avtal kan vi även minska dina transportkostnader.

Integrationer

Oftast lönar det sig att integrera sin webbshop med befintliga affärs- och ekonomisystem. Om ni bestämmer er att vi ska göra er webbshop i Woocommerce så finns det redan färdiga lösningar mot de flesta kända affärs- och ekonomisystemen.

Garanti och Support

Vi har 3 månaders garanti på alla våra webbshoppar och lösningar. Efter den här perioden har vi olika alternativ gällande avtal för uppdateringar, support och drift av er webbshop.

Utvalda

Referenser

Gastropartner i Skåne AB

Hemsida till en av Skånes största grossister

Hemsida

Installations Companiet i Skåne AB

Framtagning av kundportal med integration till affärssystem till en av Malmös största Elfirma

Kundportal/Integration

Wille Worldwide AB

Hemsida till internationell resebyrå

Hemsida/bokningsfunktion/SEO

Hemsida med bokningsfunktion till La Nonnina

Design och funktion tillsammans med SEO för top placering

Hemsida/Bokningsfunktion/SEO
Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
Den digitala

Revolutionen

Myterna om internet är många och spekulationerna ännu flera. Pionjärer som Bob Taylor och Tim Berners-Lee kunde inte i sina vildaste fantasier förutspå just hur enormt internet skulle bli bara några decennier senare. Idag finns 4.57 miljarder internet-användare världen över som letar, hittar, handlar, kommunicerar och delar innehåll med varandra. Internets population växer årligen med flera dussintals miljoner användare. (Statista, 20 April 2020)

Ni som företag kan dra nytta av er närvaro på internet. Vi hjälper er att skapa en snygg och professionell hemsida eller webbshop som sticker ut i mängden och lockar fler potentiella kunder. Lika viktigt som en bra närvaro på internet, är att regelbundet se över era informationsflöde i olika system. Här kan vi hjälpa er att koppla ihop era olika system mot varandra för effektivare informationshantering. Oavsett era behov och utmaningar kan ni alltid boka en förutsättningslös konsultation med oss.

Vi ser fram ett gott samarbete med er.
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!