Modern hemsida
till fast pris

Vår filosofi är enkel. Alla ska kunna ha råd med en hemsida som de
dessutom kan vara stolta över.
Kontakta oss
Sveriges snyggaste

Hemsidor till förmånliga priser

Vi utvecklar våra hemsidor med den senaste teknologin, helt anpassade till olika slags webbläsare, smartphones, surfplattor med mera. Vi utvecklar hemsidor i världens modernaste, prisbelönta och mest använda system, WordPress. Detta gör att utvecklingsmöjligheter på din hemsida är obegränsade oavsett vem ni anlitar i framtiden. Vi är en webbyrå som tar ansvar för hela ditt webbprojekt från start till slut.

Så här fungerar vår process

– Vi börjar med att tillsammans diskutera era behov och önskemål – Därefter tar vi fram ett design-koncept på en front-sida. Vi välkomnar er feedback, och ger er upp till 3 designförslag på front-sidan – När ni godkänt vårt förslag börjar vi implementera resten av designen för resterande sidorna – Vi visar er de resterande sidorna och implementerar er feedback – När ni känner er nöjda med designen på alla sidor och flikar så påbörjar vi produktionen av er hemsida – När sidan har producerats börjar vi utföra olika tester för att säkerställa att sidan lever upp till våra krav – Som sista steg efter återkoppling hos er lanserar vi hemsidan.  

Mobilanpassning & SEO

Med responsiv design menas att hemsidans storlek anpassas efter besökarnas skärmstorlek. Med en ökad mobilanvändning är det viktigare än någonsin att ha en responsiv hemsida. Sökmotorer som Google har stränga kriterier om detta. Vill man visas högre upp på Googles söksida är det av yttersta vikt att följa Googles riktlinjer. Vi följer strikt Googles riktlinjer när vi bygger hemsidor. De hemsidor vi bygger laddas vanligtvis på under 2 sekunder. På alla hemsidor vi bygger använder vi oss av sökmotoroptimering (SEO). Vi implementerar grundläggande kriterier för att slutprodukten ska vara optimerad gentemot Google. Vill ni synas på specifika sökord har vi ett flertalet samarbetspartners som kan hjälpa er med detta.  

Garanti & Support

Vi lämnar alltid 3 månaders garanti och fri support på våra hemsidor. Efter den här perioden har vi olika alternativ gällande avtal för uppdateringar, support och drift av er hemsida.

Utvalda

Referenser

Gastropartner i Skåne AB

Hemsida till en av Skånes största grossister

Hemsida

Hemsida med bokningsfunktion till La Nonnina

Design och funktion tillsammans med SEO för top placering

Hemsida/Bokningsfunktion/SEO

Wille Worldwide AB

Wille Worldwide AB

Hemsida/bokningsfunktion/SEO

Installations Companiet

Kundportal till Installations Companiet

Kundportal/Systemintegration/Api
Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
Den digitala

Revolutionen

Myterna om internet är många och spekulationerna ännu flera. Pionjärer som Bob Taylor och Tim Berners-Lee kunde inte i sina vildaste fantasier förutspå just hur enormt internet skulle bli bara några decennier senare. Idag finns 4.57 miljarder internet-användare världen över som letar, hittar, handlar, kommunicerar och delar innehåll med varandra. Internets population växer årligen med flera dussintals miljoner användare. (Statista, 20 April 2020)

Ni som företag kan dra nytta av er närvaro på internet. Vi hjälper er att skapa en snygg och professionell hemsida eller webbshop som sticker ut i mängden och lockar fler potentiella kunder. Lika viktigt som en bra närvaro på internet, är att regelbundet se över era informationsflöde i olika system. Här kan vi hjälpa er att koppla ihop era olika system mot varandra för effektivare informationshantering. Oavsett era behov och utmaningar kan ni alltid boka en förutsättningslös konsultation med oss.

Vi ser fram ett gott samarbete med er.
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!