Domän
& Webbhotell

Vi kan erbjuda dig ett bra webbhotell som håller stor driftsäkerhet. Vi hjälper dig att köpa domän med tillhörande webbhotell utan extra kostnad vid beställning något av våra tjänster. Dock betalar du en avgift varje år för domän och webbhotell. Kontakta oss
Domän & Webbhotell

Vikten av ett bra namn och ett bra webbhotell

Att ha en bra domän är som att ha ett bra företagsnamn online. Med ett bra domännamn kan dina kunder hitta er enklare på nätet. Genom att kombinera ett bra domännamn med ett webbhotellspaket med stor driftsäkerhet är ni steget närmare att lyckas online. Har er hemsida stor trafik lönar det sig att investera i en egen VPS. Oavsett era behov och förutsättningar hjälper vi er att välja rätt domän och webbhotell och självklart ingår detta vid beställning av våra tjänster. Vi debiterar inte er extra men ha i åtanken att webbhotellet tar en årlig avgift för domänen och webbhotellet. Vi har samarbete med flera olika leverantörer och kommer välja den bästa till dig utifrån dina förutsättningar.

Support

Vill du ha kontinuerlig support och drift av din hemsida, webbshop eller hela din IT infrastruktur? Vi erbjuder förmånliga avtal för support, drift och uppdateringar. Kontakta oss för mer information.

Utvalda

Referenser

Gastropartner i Skåne AB

Hemsida till en av Skånes största grossister

Hemsida

Installations Companiet i Skåne AB

Framtagning av Kundportal med integration till affärssystem till en av Malmös största elfirma

Kundportal

Wille Worldwide AB

Hemsida till internationell resebyrå

Hemsida/bokningsfunktion/SEO

Hemsida med bokningsfunktion till La Nonnina

Design och funktion tillsammans med SEO för top placering

Hemsida/Bokningsfunktion/SEO
Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
Den digitala

Revolutionen

Myterna om internet är många och spekulationerna ännu flera. Pionjärer som Bob Taylor och Tim Berners-Lee kunde inte i sina vildaste fantasier förutspå just hur enormt internet skulle bli bara några decennier senare. Idag finns 4.57 miljarder internet-användare världen över som letar, hittar, handlar, kommunicerar och delar innehåll med varandra. Internets population växer årligen med flera dussintals miljoner användare. (Statista, 20 April 2020)

Ni som företag kan dra nytta av er närvaro på internet. Vi hjälper er att skapa en snygg och professionell hemsida eller webbshop som sticker ut i mängden och lockar fler potentiella kunder. Lika viktigt som en bra närvaro på internet, är att regelbundet se över era informationsflöde i olika system. Här kan vi hjälpa er att koppla ihop era olika system mot varandra för effektivare informationshantering. Oavsett era behov och utmaningar kan ni alltid boka en förutsättningslös konsultation med oss.

Vi ser fram ett gott samarbete med er.
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!