City frukt i Malmö AB: Etablerad torghandlare och blomförsäljare i Malmö

Webbdesign/Grafiskprofil/Hemsida

Med blommor som kärlek

Cityfrukt har sedan 1974 bedrivit torghandel i Malmö. Idag driver företaget torgförsäljning på flera centrala platser i Malmö och äger även en blomsterbutik i Västra Hamnen. Cityfrukt visste att de hade försäljning på bra fysiska platser men visste också att de behövde skaffa sig en bra virtuell plats. Vi på Webbleverantörerna tog fram en snygg och responsiv hemsida som har flera tusen besökare i månaden.

https://cityfrukt.com/

Mål

Målet var att etablera Cityfrukt på nätet, och skapa en digital plattform för att lansera nya tjänster och produkter till sina kunder. Målet var att hemsidan skulle konvertera besökare till kunder, genom att vara både snygg, informativ och lätt att använda. Genom att skapa hemsidan lyckades Cityfrukt att nå ut till fler potentiella kunder och därmed ta nya marknadsandelar inom sin bransch.

Kund förfrågan/Önkemål

VD´n på Cityfrukt, Basha, bestämde sig för att utöka sin verksamhet till att omfatta leverans av fruktkorgar och blommor till företag i närheten. Efter godkännande från Cityfrukt tog vi på Webbleverantörerna fram en snygg grafisk profil med tillhörande hemsida som var SEO anpassad för just Malmö. På hemsidan lyfte vi fram Cityfrukts historia, samt inkorporerade kundomdömen och ett formulär för beställningar av blommor och fruktkorgar. Vi lade även till en karta över de olika platser Cityfrukt är verksam på.

PORTFOLIO

Mera referenser

Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!