Clicvisa: Ett enkllare sätt att ansöka om Visum till det mäktiga riket i Öst

Webbshop/Integration/Multisite

Webbshop med integration till Clic Solutions Tjänst, Clarifiedvisa

Clicvisa drivs av Clic Solutions AB i Stockholm och är en tjänst för resenärer som vill ansöka om visum till Kina helt online. Clic solutions är ett företag som sedan starten har fokuserat på att förenkla komplicerade processer via digitala lösningar. Genom Clicvisa är det nu möjligt för en resenär att sitta i sin soffa och ansöka om visum till Kina via sin mobil eller dator.

Mål

Att möjliggöra för resenärer till Kina att ansöka om visum digitalt. Genom att digitalisera processen mellan ambassad och resenär har Clicvisa lyckats att minska tidsödande flerstegs-processer samt eliminerat behovet för resenärer att göra fysiska besök till Kinas ambassad.

Kundförfrågan/Önskemål

Önskemålen och kraven från Clic Solutions var att bygga ett enkelt digitalt verktyg för visum-ansökningar till Kina. Det digitala verktyget skulle fungera som en bro mellan den kinesiska ambassaden i Stockholm och resenärerna från de nordiska länderna. Genom att bygga systemet på flera olika nordiska språk lyckades vi lansera tjänsten i de nordiska länderna samtidigt. Idag har Clicvisas hemsida ett par tusen besökare varje vecka med hög konverteringsgrad. Vi är stolta över vårt samarbete med Clic Solutions och ser framemot att fortsätta det goda samarbetet.

PORTFOLIO

Mera referenser

Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!