Womensright´s: Ett skyddat boende för utsatta kvinnor i Göteborg

Grafiskprofil/Webbdesign/Hemsida

Hemsida till skyddat boende i Göteborg

Women’s Rights VD Anna brinner för att hjälpa människor som är utsatta för våld i hemmet att undkomma sin situation. För att hjälpa Anna med denna viktiga fråga tog vi fram en ny grafisk profil till Women’s Rights och en snygg hemsida. Ledordet som guidade processen var ”trygghet”. Designen innehåller specifika funktioner som en ”panik-knapp” där besökare med ett tryck omdirigeras till en annan hemsida.

https://womensrights.se/

Mål

Ta fram en professionell hemsida med tillhörande grafisk profil för öka den digitala närvaron för boendet, samt en plattform för att sprida kunskap till allmänheten om våldsutsatta kvinnors situation. Allt material vi på Wention tog fram handlade om att skapa en trygghet för besökarna samt skapa ett professionellt intryck av boendet för uppdragsbeställare i kommunerna.

Kundförfrågan och önskemål

Anna ville uppfylla sin dröm med att hjälpa våldsutsatta kvinnor i samhället. För att göra det behövde hon synas på nätet, för att det skulle vara enklare för både utsatta kvinnor och uppdragsbeställare i kommunerna att hitta hennes skyddade boende. Vi på Webbleverantörerna är stolta över vårt samarbete med Women´s Rights och stöttar deras viktiga arbete för en av samhällets mest utsatta grupper.

PORTFOLIO

Mera referenser

Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!