Car: Creating Automotive Renewal

Webbdesign/Hemsida

Hemsida till SB Car

Creating Automotive Renewal har som mål att främja storskalig användning och implementering av elektriska bilar för länderna kring Östersjön. På initiativ av IUC Syd i Malmö har vi tagit fram en fräsch och snygg hemsida och samtidigt bidragit till att öka den elektriska mobiliteten.

https://www.sbcar.eu/

Mål

Målet med projektet från kundens sida har alltid varit att ge allmänheten i länderna kring Östersjön en bild av vad projektet går ut på och på hur de själva kan bidra till arbetet att göra regionerna grönare. Genom att analysera målen för projektet har vi tagit fram grafiska illustrationer som använt på den specialdesignade hemsidan.

Kundförfrågan/Önskemål

Önskemålen från IUC Syd och CAR var att kunna presentera sitt material för sina samarbetspartners och för allmänheten på ett tydligt och enkelt sätt genom en hemsida. Eftersom projektet är ett samarbete mellan flera olika länder såg vi till att besökare från flera länder enkelt kan hitta hemsidan.

PORTFOLIO

Mera referenser

Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!