Taxiposeidon: Familjeägt taxiföretag i Göteborg

Systemutveckling/Affärssystem/Anpassadsystem

Affärssystem för Taxi Poseidon

Taxi Poseidon började sin resa i Göteborg med en bil och har idag blivit ett modernt familjeföretag med 25 bilar. Med så många bilar och chaufförer behövde Taxi Poseidon ett enkelt system för att sköta tidsrapportering, planering och schemaläggning. Då det inte fanns ett enkelt befintligt system för detta tog vi fram ett system från grunden som löste Taxi Poseidons problem.

https://www.taxiposeidon.se/

Mål

Ett system för att hantera administration kring planering, tidsrapportering och schemaläggning. Ett krav var att chaufförerna själva enkelt skulle kunna gå in i systemet med sin mobil och använda sig av de olika funktionerna.

Kund förfrågan/Önkemål

VD Mesut Akyol tror att effektivisering är det som skapar det riktiga värdet och vinst i ett företag, och ville därför ville investera i ett system för att förenkla och underlätta administrationen kring sina bilar och chaufförer. Taxi Poseidons önskemål var att systemet skulle vara enkelt att använda, lättillgängligt och robust. Efter samtal och diskussioner med Taxi Poseidon tog vi fram en webbapp som var enkel att använda och som gick att ha på hemskärmen på chaufförernas telefoner. Idag används systemet flitigt av nöjda chaufförer och en glad VD.

PORTFOLIO

Mera referenser

Mera referenser
Resan börjar här

Är ni redo att påbörja er digitaliseringsresa?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom 30 minuter!

Genom att klicka på "Skicka in!" godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt rådande lagstiftning
move down
Denna sida använder cockies för bättre användarupplevelse. Genom att forsätta surfa på sidan godkänner du dess användning OK!